Victòries del Comkedem, Bamesad, Azul Marino i Costa Daurada a la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes

En partits corresponents a la dotzena jornada del Nivell 2 Aquest cap de setmana del 25 i 26 de març s’han disputat els partits corresponents a la dotzena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet

En partits corresponents a la dotzena jornada del Nivell 2

Aquest cap de setmana del 25 i 26 de març s’han disputat els partits corresponents a la dotzena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2, amb victòries del ComkedemBamesad, Azul Marino Asnimo Benissalem i CE Costa Daurada B

El CE Costa Daurada B va rebre a la seva pista de Reus al Corporació Fisiogestión CB Roser, un partit que va començar igualat entre els dos equips però on la superioritat de l’equip local es va veure a partir del segon quart del partit. El resultat al descans ja era favorable al CE Costa Daurada B per 19 a 4, una diferència que va anar ampliant durant la segona part fins arribar al 49 a 16 final.

Per la seva part, el Bamesad va guanyar al Dissalud CB Pardinyes per 35 a 21 en un partit dominat pel joc defensiu dels dos equips. També el Pisos.com CB Granollers va rebre a la seva pista al Comkedem que, després d’un gran partit entre els dos equips, es va decantar per l’equip visitant amb un resultat final de 43 a 32. Finalment, en el partit més igualat de la jornada, l’Azul Marino Asnimo Benissalem va guanyar per només un punt de diferència davant els Màsters FCEDF, 34 a 35 va ser el resultat final.

La Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 atura el seu calendari per les vacances de Setmana Santa i, el cap de setmana del 25 i 26 de març, torna la competició amb la disputa dels partits corresponents a la dotzena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2.