Gran final de temporada a la Lliga Catalana de Bàsquet!

Aquest dissabte va finalitzar la temporada 22-23 de la Lliga Catalana de Bàsquet al Pavelló del CEM Mundet. Felicitar els i les esportistes de les entitats/clubs: C.E. Alfa, Asproseat, FBC Fènix, C.E. El Vilar, Ass. Encert, F. Fedamar, Fem Esport Mataró, C.E. Horitzó, C.E. Juve, C.E.

Aquest dissabte va finalitzar la temporada 22-23 de la Lliga Catalana de Bàsquet al Pavelló del CEM Mundet.

Felicitar els i les esportistes de les entitats/clubs: C.E. Alfa, Asproseat, FBC Fènix, C.E. El Vilar, Ass. Encert, F. Fedamar, Fem Esport Mataró, C.E. Horitzó, C.E. Juve, C.E. Llamps, C.B. Llivia, C.E. Màgics, C.B. Martorell, C.E. Pingüí, F. priv. Prodis, S.E. Rel, U.E. Sant Cugat, S.E.S.E., TEB i C.B. Vilà Montornès per l’esforç i compromís demostrats jornada rere jornada.

El lliurament de les copes i premis es va fer de la mà de Ferran Delgado, membre de la junta directiva de la nostra Federació.

Es van dedicar unes paraules a en Miquel Àngel Cartes, coordinador d’Esports i de la Lliga Catalana de Bàsquet, per ser la seva última Lliga. Volem agrair-li els anys de dedicació treballant amb nosaltres.

També volem agrair a totes les famílies, entrenadors/es i tècnics que porten acompanyant-nos tota la temporada, pel suport i la bona feina feta.

Deja una respuesta

Follow by Email
WhatsApp