Finalitza el programa d’entrenament de bàsquet de la Pau Gasol Academy.

Aquest dissabte 8 de juliol va finalitzar la 19a edició del programa d’entrenament de la Pau Gasol Academy by Santander a l’Hospitalet Nord.Volem agrair a l’acadèmia per aquesta setmana d’entrenament i sessions dirigides realitzades als i les nostres esportistes a les instal·lacions del CEM Mundet. Aquests dies han pogut aprendre a barrejar el

Aquest dissabte 8 de juliol va finalitzar la 19a edició del programa d’entrenament de la Pau Gasol Academy by Santander a l’Hospitalet Nord.
Volem agrair a l’acadèmia per aquesta setmana d’entrenament i sessions dirigides realitzades als i les nostres esportistes a les instal·lacions del CEM Mundet.

Aquests dies han pogut aprendre a barrejar el treball de tècnica i tàctica així com la formació en valors importants tant en el bàsquet com en l’esport en general: esforç, constància, superació, amistat i confiança.

El dimecres, vam tenir una sessió d’entrenament especial en què vam comptar amb la presència de Pau Gasol i Cory Higgins com a convidat. Tots dos jugadors van signar les samarretes dels i les nostres atletes.

Finalment, l’acte de clausura va reunir a uns 340 jugadors/es de 26 països diferents que van estar participant en aquest programa.

Deja una respuesta

Follow by Email
WhatsApp