Campions al VII Campionat Nacional de Bàsquet de Special Olympics España.

La nostra selecció catalana es va proclamar campiona de la VII edició del Campionat Nacional de Bàsquet organitzat per Special Olympics España i The Ricky Rubio Foundation al Complex Municipal del Masnou. El nostre equip va guanyar el Campionat encistellant a 10 segons de finalitzar el partit. Els

La nostra selecció catalana es va proclamar campiona de la VII edició del Campionat Nacional de Bàsquet organitzat per Special Olympics España i The Ricky Rubio Foundation al Complex Municipal del Masnou.

El nostre equip va guanyar el Campionat encistellant a 10 segons de finalitzar el partit. Els volem felicitar pels resultats assolits i per emportar-se el trofeu nacional.

Al voltant de 80 jugadors de 5 comunitats autònomes van participar en aquest torneig: Aragó, Balears, La Rioja, la Regió de Múrcia i Catalunya.

Es tracta del tercer any consecutiu que es juga aquesta competició en Masnou, la localitat del jugador de l’NBA i selecció espanyola, Ricky Rubio, ambaixador mundial dels Special Olympics.

La inauguració va comptar amb la seva presència i amb l’assitència d’Esteve Rubio, president de The Ricky Rubio Foundation, l’alcalde de Masnou, Jaume Oliveras i Víctor Francos, president del Consell Superior d’Esports estatal.

Volem agrair a l’organització per aquest cap de setmana de Campionat Nacional.

Deja una respuesta

Follow by Email
WhatsApp