DRACS CEA i ADB Barberà participen en la primera edició de la “Liga Nacional” d’hoquei en cadira de rodes elèctrica.

Aquest cap de setmana del 22 i 23 d’abril comença la primera edició de la “Liga Nacional” d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb la participació de quatre equips, entre ells, dos catalans, els DRACS

Aquest cap de setmana del 22 i 23 d’abril comença la primera edició de la “Liga Nacional” d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb la participació de quatre equips, entre ells, dos catalans, els DRACS CEA i l’ADB Barberà els tres equips catalans.

La competició es disputa en format concentració durant tres caps de setmana en una població. La Lliga comença aquest cap de setmana a València, la segona jornada es disputa el cap de setmana del 5 i 6 de Maig a Madrid i, la tercera i darrera jornada, tindrà a Granollers com a seu el cap de setmana del 17 i 18 de juny.

A més dels dos equips catalans, també participen el Levante UD Masclets i el FDI Sanse HSRE de Madrid. Des de dissabte per la tarda fins diumenge al matí els quatre equips jugaran en format lligueta tots contra tots. L’equip amb més punts al finalitzar les tres jornades serà el campió d’aquesta primera edició de la “Liga Nacional” d’hoquei en cadira de rodes elèctrica.

Deja una respuesta

Follow by Email
WhatsApp