El divendres 24 la flama olímpica va arribar a Barcelona.

L’inici del recorregut va ser a Plaça Catalunya. Una desena de relleus es van adherir a la marxa de la torxa durant el trajecte acompanyats de personalitats com: Raquel Sanz, Xavi Coral, Joan Capdevila, Sergi Mas, Natàlia Garcia Timofeva, Pitu Abril,

L’inici del recorregut va ser a Plaça Catalunya. Una desena de relleus es van adherir a la marxa de la torxa durant el trajecte acompanyats de personalitats com: Raquel Sanz, Xavi Coral, Joan Capdevila, Sergi Mas, Natàlia Garcia Timofeva, Pitu Abril, Paula Fernández Ochoa, Salva Maldonado, Quim Llisorgas, Núria Casas I finalment, el regidor d’esports, David Escudé que va acompanyar a l’esportista Diego Zurriaga en l’encesa del peveter a la plaça Sant Jaume on esperaven les autoritats.

L’acte va comptar també amb la presència d’Anna Caula, secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, Emili Rousaud, CEO de Factor Energia, Toni Segarra Barreto, president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Sergi Grimau, president de Special Olympics Catalunya i Marina Gómez, presidenta de la nostra Federació.
Després de l’encesa del peveter va acabar amb la presentació de l’himne oficial dels Jocs Special Olympics Granollers 2023 “Només s’ha de viure” acompanyat per l’actuació de dues ballarines. Aquest tema va estar creat per la pianista y compositora, Laura Andrés i interpretat per Kelly Isaiah.
Andrés: “És una cançó que parla de vulnerabilitats però també de possibilitats. De tenir coratge i ser valent per a intentar-ho. De comptar amb els que estimem per fer realitat els nostres somnis i les nostres fites”

La torxa olímpica passarà per Mataró, Lloret de Mar i Calella abans que la seva flama arribi a Granollers aquest 29 de març.

Deja una respuesta

Follow by Email
WhatsApp