Cloenda de la temporada de la Lliga Interblubs de Bàsquet a Lleida.

Aquest passat dissabte 6 de maig, es va celebrar la jornada final i cloenda de la Lliga Interclubs de bàsquet Lleida, temporada 22-23. El pavelló Juanjo Garra va ser el qui va acollir aquesta última jornada i on

Aquest passat dissabte 6 de maig, es va celebrar la jornada final i cloenda de la Lliga Interclubs de bàsquet Lleida, temporada 22-23.

El pavelló Juanjo Garra va ser el qui va acollir aquesta última jornada i on es van disputar un total de 6 partits, entre les 9:30h i les 12:30h entre les dues pistes de bàsquet.

El “Top A”, amb els 3 millors equips de tota la fase regular de la lliga, va finalitzar amb una tercera posició del C.B. Balaguer, una segona posició del Força Lleida – Aspros i amb l’equip guanyador de la categoria el C.E. Alba de Tàrrega, el qual va gestionar una molt bona final.

El “Top B”, amb els quarts, cinquens i sisens classificats de la fase regular de la lliga, es disputaven les tres primeres posicions, on van quedar com a tercers classificats, el club Asvolcall Down Lleida Vermell, seguits amb segona posició del C.B. Mollerussa – Acudam i amb primera posició, Asvolcall Down Lleida Blau, el qual va guanyar d’onze punts a la final.

La jornada va concloure amb el lliurament de trofeus per a cada equip participant per part de representació de La Paeria de LleidaServeis Territorials de Drets Socials a LleidaDiputació de Lleida i Federació ACELL.

Deja una respuesta

Follow by Email
WhatsApp